Szállítás

A könyvek kiszállításért a következő díjakat számoljuk fel:

  • 3500 forint vagy alacsonyabb értékű vásárlás esetén: 600 forint,
  • 3500 forintot meghaladó vásárlás esetén: ingyenes.

Szállítási határidő: a termék megrendelésétől (banki átutalás esetén a rendelés értékének beérkezésétől) számított 3 munkanap.

Ön a következő kézbesítési módok közül választhat:

1. PostaPonti kézbesítés

A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posta nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. Az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről. Átvételi határidő: 10 munkanap. 

2. MOL PostaPonti kézbesítés

A csomagátvétel a hét minden napján lehetséges, amire a legtöbb töltőállomás esetén 0-24 órás időtartamban van mód. Az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről. Átvételi határidő: 10 munkanap.

3. MPL Csomagautomatába történő kézbesítés

A csomagátvétel a hét minden napján lehetséges 0-24 órás időtartamban. Az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről. A címzett a kapott kód és a telefonszáma segítségével tudja kinyitni a megrendelését tartalmazó rekeszt. Ha csomagját árufizetéssel (utánvétellel) rendelte, az automata bankkártyaterminálján tudja rendezni az áru összegét. A rekesz a bankkártyás fizetés után nyílik. Átvételi határidő: 10 munkanap. 

4. Házhoz kézbesítés a Vásárló által megadott szállítási címre

A házhoz szállítás napközben történik, ezért kérjük, hogy olyan címet adjon meg szállítási címként, ahol napközben tartózkodik. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. A címzett telefonszámának ismeretében az MPL egyeztet a címzettel a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL ismételten értesítőt hagy a címhelyen, feltüntetve a postahelyet és az őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.