Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

Szállítás

A könyvek kiszállításért a következő díjakat számoljuk fel:

  • egy könyv vásárlása esetén: 400 forint,
  • kettő vagy több könyv egyidejű vásárlása esetén: ingyenes.

A következő szállítási módok közül választhat:

1. PostaPonti kézbesítés országszerte 2550 postán, akár kis településeken is

A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. A rendelés visszaigazolása és a sikeres fizetés (kivéve utánvét) után 3 munkanapon belül a csomag átvehető a kiválaszott PostaPonton. Átvételi határidő: 10 munkanap. Az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről.

2. MOL PostaPonti kézbesítés az ország 125 pontján, akár a nap 24 órájában átvehető

Csomagátvétel a hét minden napján lehetséges, melyre a legtöbb töltőállomás esetén 0-24 órás időtartamban van mód. A rendelés visszaigazolása és a sikeres fizetés (kivéve utánvét) után  a 3. munkanapon reggel 10:30-tól a csomag átvehető a kiválaszott MOL PostaPonton. Átvételi határidő: 10 munkanap. Az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről.

3. Házhoz kézbesítés a Vásárló által megadott szállítási címre

A rendelés visszaigazolása és a sikeres fizetés (kivéve utánvét) után 4 munkanapon belül az MPL megkísérli a csomag kézbesítését a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. A Vásárló telefonszámának ismeretében az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Mivel a házhozhoz szállítás napközben történik, ezért kérjük, hogy olyan címet adjon meg szállítási címként, ahol napközben tartózkodik.