NEMERE

Magyarországon senki nem írt annyi könyvet, mint Nemere István. Eddig több mint 600 műve jelent meg több mint 11 millió példányban 14 országban és 12 nyelven.

Rendkívül sokoldalú író, aki számos műfajban jeleskedik. A Háromszor három halál egy bűnügyi történet, amiben megismerkedhetünk az Europol fiatal nyomozópárosával, a francia Marcel Duprével és az olasz Lea Cornellivel. Az izgalmas nyomozás során az olvasó képet kaphat Itália szépségeiről és érdekes látnivalóiról is.

Interjú Nemere Istvánnal.

Rendezés:
Szerző: Nemere István

Háromszor három halál

2.990 Ft 2.490 Ft
17%

„Gaston csak a szeme sarkából látta a férfit. Sejtette, az illető nem akarja megmutatni az arcát. Ez egyben azt is jelentette, hogy nem kell tőle tartania. Rosszabb lenne, ha szemtől szembe találkoznának, ha ő, a bérgyilkos is látná, ki a megbízó. Az ilyesmi sohasem egészséges, később bizalmatlanság forrása lehet, vagy árulással végződhet. Ha egyszer őt elkapják, és egy kietlen rendőrségi kihallgatószobában ezer fényképet tesznek elé, válassza ki azt, aki megbízta például a párizsi Borsini meggyilkolásával... Jobb tehát, ha nem is nagyon akarja látni a megbízót. A lényeg az, hogy a munkát elvégezte, eljött a bizonyítékkal, és elviszi a pénzét. A kötegek belekerülnek a táskájába, és máris hívhat egy vízitaxit. Öt percig sem tart az egész.”