Termékek Menü
   

Ne zavard a hóhért!

Kattintson a képre!
Ár:
3.990 Ft
3.490 Ft
Kedvezmény: 13%

„– Értse meg – folytatta hevesen tábornok –, minden olyan történet, amely arról szól, hogy nem piszkítjuk be a kezünket – úttörőknek szóló mese. Maga is KGB-tiszt volt, maga is nálunk szolgált, és tisztában kell lennie azzal, hogy számos cél és feladat létezik, amelyek megoldása kizárólag akkor lehetséges, ha közben megsértjük az erkölcsi és etikai normákat. Az operatív munka a feje búbjáig szarral van összekenve, ez így volt, van és lesz. Nincs joga ahhoz, hogy szemrehányást tegyen...”

Szerző: Alekszandra Marinyina
Fordította: Arató Vera
ISBN szám: 978-615-80524-1-2
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Mennyiség:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

Leírás és Paraméterek

1996. február. Egy titokzatos férfi kiszabadul a börtönből, miután letöltötte a büntetését. Anasztaszija Kámenszkája azt a feladatot kapja, hogy gondoskodjon a volt őrizetes biztonságáról és kísérje Moszkvába. Miután teljesítette ezt a megbízatást, elkezdi a nyomozást egy rejtélyes gyilkosságsorozat ügyében.

A regény – az emberi sorsok bemutatásán keresztül – némi betekintést ad az orosz titkosszolgálatok működésébe. Az elénk táruló kép döbbenetes és minden képzeletet felülmúl, bizony, van min elgondolkodni. Habár a könyv cselekménye két évtizeddel ezelőtt játszódik, ma is ugyanannyira aktuális.

Citatum idézetek a könyvből.

Vélemények a Moly.hu oldalon.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 06.