Idegen álarc

Ár:
3.790 Ft 3.290 Ft
Kedvezmény: 13%
Mennyiség:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

„...nem áll szándékomban nyolc évet várni, amíg az igazságszolgáltatás végre felébred. Harcolni fogok a szabadságomért és bebizonyítom az ártatlanságomat. Nagyon számítok a segítségedre. Pénzünk, hála istennek, van, úgyhogy béreld fel a legjobb ügyvédeket, írjanak beadványokat, tájékoztassák az újságírókat, forduljanak panasszal az Emberi Jogi Bizottsághoz. Nem szándékozom egy olyan bűncselekmény miatt ülni, amit nem követtem el.”

Szerző: Alekszandra Marinyina
Fordította: Arató Vera
ISBN szám: 978-615-80524-4-3
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: (1)

Leírás és Paraméterek

A bűnüldözés munkatársa, Anasztaszija Kámenszkája egy híres író rejtélyes halálának ügyében nyomoz. Egy emberölés miatt elítélt üzletember felesége felbérel egy magánnyomozót, hogy bizonyítsa be férje ártatlanságát. Nap mint nap újabb és újabb információk kerülnek napvilágra; kiderül, hogy az egymástól látszólag független ügyek között valamilyen megmagyarázhatatlan kapcsolat van. A nyomozás során megdöbbentő titkokra derül fény…

Vélemények a Moly.hu oldalon.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2018. 12. 08.
Engem leginkább az író édesanyjának karaktere ragadott meg. Annyira tipikus, hogy szinte felismerem benne egyik-másik ismerősömet. Bizony, az ilyen emberek tényleg megkeserítik a környezetük életét.