A halál célja: halál

Ár:
3.590 Ft 3.090 Ft
Kedvezmény: 14%
Mennyiség:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

„…annyit sikerült kiderítenie, hogy a férfi körülbelül negyvenöt és ötven között járhat, közepesen magas, sötétszőke haja van, amibe ősz hajszálak vegyülnek, nincs se szakálla, se bajusza, nem visel szemüveget, és akcentus nélkül beszél oroszul. Semmi különös ismertetőjel, csupa »nincs«. Próbálj megtalálni valakit ilyen személyleírás alapján a sokmilliós Moszkvában! És ha nem is Moszkvában él? Teljesen reménytelen...”

Szerző: Alekszandra Marinyina
Fordította: Arató Vera
ISBN szám: 978-615-80524-0-5
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: (2)

Leírás és Paraméterek

Anasztaszija Kámenszkája olyasmivel szembesül, amit eleinte ő maga sem akar elhinni. Moszkva egyik körzetében hirtelen megugrik a bűncselekmények száma. Hihetetlen, de valaki manipulálja az ott lakókat. Ez az ember elszántan halad a célja elérése felé, és megsemmisít mindenkit, aki az útjában áll. Azonban ő is csak emberből van, így időnként hibázik. Annak érdekében, hogy a gyilkost egy hiba elkövetésére kényszerítse, Anasztaszijának végig kell mennie egy olyan úton, ahol a halál leselkedik rá.

Vélemények a Moly.hu oldalon.

Citatum - idézetek a könyvből.

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2017. 02. 15.
Ami egészen meghökkenti az embert, az a gonosztevő motivációja. Nem világuralmi törekvések, nem a földi javak sokaságának tulajdonlása és nem a „megszokott” hagymázas örültségek: egyszerűen nyugtot akar, messze távol mindentől és mindenkitől. Hogy ezt megvalósítsa, képes a tudását rettenetes célok szolgálatába állítani. Azért ez is félelmetes.
|
2017. 01. 30.
Az eddig megjelent négy regény közül talán ebben kerülünk a legközelebb Násztyához. A történet kegyetlensége engem az Idegenbeli játszma bűnügyére emlékeztetett. Ahogy többen írták már, hátborzongató, hogy mennyire olcsó az emberélet…
Egy tökéletesen kitervelt, látszólag felderíthetetlen bűnügy, ahol minden információ zsákutcába vezet. Pénzéhes és zsarolható tudósok, trehány, vagy épp személyes sérelmek miatt felemás munkát végző rendőrök nehezítik a nyomozást. Ami ráadásul egyáltalán nem veszélytelen…
Elcsépelt dolog azt írni, hogy letehetetlen, de a némileg futurisztikus téma ellenére is az volt!