Termékek Menü
   

Kényszergyilkosság

Kattintson a képre!
Ár:
3.190 Ft
2.690 Ft
Kedvezmény: 16%

„Kilenc év telt el azóta. A négy gyermekkorú gyilkosból már csak Igor Jerohin volt életben. Vakar tábornok kötelességének tartotta, hogy megvédje a családját és biztosítsa felesége és lánya nyugalmát. Még ha nincs is igazuk, de akkor is ők a családja, és ő teljesíti férfiúi, férji és apai kötelességét. Most, közel az ötvenhez, hirtelen azzal szembesült, hogy egész életében hibásan értelmezte a két legfontosabb dolgot, a kötelességet és a családot. De már késő volt, már nem volt visszaút, három halott száradt a lelkén… és nemsokára négy fog.”

Szerző: Alekszandra Marinyina
Fordította: Arató Vera
ISBN szám: 978-963-12-3847-1
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Mennyiség:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

Leírás és Paraméterek

Ki is ő – a testvére szeretője? Erre a kérdésre keresi a választ Anasztaszija Kámenszkája, amikor elkezdi a magánnyomozását. Ekkor még fogalma sincs arról, hogy az első ránézésre piszlicsáré ügynek nemzetközi vonatkozásai is vannak, és a nyomozás során számos kegyetlen és látszólag ok nélküli gyilkosságra derül majd fény. Természetesen nem láthatja előre, hogy a szövevényes ügy megoldásához szüksége lesz egy tábornok vallomására, valamint egy maffiafőnök segítségét is kénytelen lesz igénybe venni.

Vélemények a Moly.hu oldalon.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 30.
A történet időben az Idegenbeli játszma után játszódik és lazán kapcsolódik is hozzá. Ezúttal a családi ügyek kerülnek a középpontba, egy csapdában vergődő családapáé és Násztya testvéréé. A véletlen ebben a regényben is összekuszálja a szálakat, így vezetve a nyomozókat egy kiterjedt bűnbanda nyomára.
Az orosz alvilág továbbra is kegyetlen, Násztya elméje továbbra is éles, a történet egészen az utolsó oldalakig tartogat izgalmakat.