Termékek Menü
   

Idegenbeli játszma

Kattintson a képre!
Ár:
3.290 Ft
2.790 Ft
Kedvezmény: 15%

"...azóta, hogy néhány tanítványom nemzetközi elismerést vívott ki magának, tömegével jönnek hozzám a szülők és mind azt akarják, hogy művészt faragjak a gyermekükből. A magánórákért sokat kérek. Nem azért, mert pénzéhes vagyok, hanem azért, mert senkinek sem akarok a terhére lenni. Ha most otthon lennék, akkor csak füttyentenem kellene! Fiatalok és öregek rohannának hozzám... mert tudják: jól megfizetem őket. Ki nem állhatom, amikor szánalomból tesznek nekem szívességet. De néha arra gondolok, mi lenne, ha nem lennének a magánóráim? Mi lenne velem?"

Szerző: Alekszandra Marinyina
Fordította: Arató Vera
ISBN szám: 978-963-12-3845-7
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Mennyiség:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

Leírás és Paraméterek

„...üvölteni szeretnék attól a gondolattól, hogy az ilyen tehetséges emberekre minálunk csak az elmebetegeknek van szükségük. Hogyan történhetett meg az, hogy a társadalom nem fogadta be őket? Miért történt ez így? Ők mindannyiunkat gyűlölnek, sajnálat nélkül elpusztítanának bárkit, aki megfelel a megrendelő igényeinek, csak azért, mert valamikor nem ismerték el a tehetségüket és a művészetüket. Ez borzalmas. De ez a fizetségünk.”

Titkos vágyaktól szenved? A megbízhatóan álcázott „cég” segítségére lesz bármiben – kiskorúak megrontásától a gyilkosságig. A „cég” virágzik, az elkövetőket szinte lehetetlen beazonosítani: nem hagynak nyomokat, fegyelmezettek, és csak nagyon ritkán találkoznak egymással. Anasztaszija Kámenszkája abba a „szerencsés” helyzetbe kerül, hogy véletlenül keresztezi a banda útját és felhívja magára a figyelmüket. Hogy leleplezze a „céges dolgozókat”, belekezd egy kifinomult és veszélyes játszmába, sőt – hallottak már ilyet?! – kénytelen igénybe venni a helyi maffiafőnök, a Város keresztapjának segítségét.

Vélemények a Moly.hu oldalon.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 09.
Érdekes krimi. A cselekmény fokozatosan bontakozik ki, az izgalmak a regény vége felé érik el tetőpontjukat. Sok szereplő, különleges karakterek, akiket a szerző részletesen bemutat.