Termékek Menü
   

Háromszor három halál

Kattintson a képre!
Ár:
2.990 Ft
2.490 Ft
Kedvezmény: 17%
ISBN szám: 978-615-80524-2-9
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerző: Nemere István
Mennyiség:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

Leírás és Paraméterek

Az európai közös rendőrségi nyomozó szervezet, az Europol fiatal francia nyomozóját egy napon különös ügy miatt riasztják. Egyetlen éjszaka alatt Európa három városában megölték a gazdag Borsini bankárcsalád három tagját.

Marcel Dupré Párizsban kezdi a nyomozást, aztán Rómába, majd Velencébe repül. A csinos olasz Lea Cornelli hadnagynővel hamarosan három újabb halottat találnak. Aztán Toszkána szépséges vidékén felfedezik a hetediket, ő is Borsini volt. Gyorsan meg kell keresni a család még utolsó élő tagját és meg kell védeni a merényletektől. Ezekben nincs hiány, a két rendőr gyakran kerül életveszélybe és a védett személy is csak hajszál híján kerüli el a halált. A Borsinik egymás után öröklik a másik vagyonát, de napok alatt végük van – az örökölhető vagyon pedig egyre csak gyarapodik. Az, akit a végén ketten védelmeznek, már százmillió euró ura – de rettegnie kell az életéért.

A regényben mindenki gyanús, aki ártatlan, és senki sem gyanús, aki potenciális gyilkos lehet. A két nyomozó ugyan véget vet az ámokfutásnak, ám a halálosztogatás nem ér véget. A „Háromszor három” kilenc erőszakos véget jelent; a regény olyan, mint egy izgalmas film, sebesen peregnek az események, és mind több titokról hull le a lepel. Néhány feszült nap alatt nem csak a Borsinik, de a nyomozók élete is alaposan megváltozik. Lehet, hogy a könyv olvasója sem lesz már az, aki előtte volt…?

Vélemények a Moly.hu oldalon.

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!