Termékek Menü
   

Háromszor három halál

Kattintson a képre!
Ár:
2.990 Ft

„Gaston csak a szeme sarkából látta a férfit. Sejtette, az illető nem akarja megmutatni az arcát. Ez egyben azt is jelentette, hogy nem kell tőle tartania. Rosszabb lenne, ha szemtől szembe találkoznának, ha ő, a bérgyilkos is látná, ki a megbízó. Az ilyesmi sohasem egészséges, később bizalmatlanság forrása lehet, vagy árulással végződhet. Ha egyszer őt elkapják, és egy kietlen rendőrségi kihallgatószobában ezer fényképet tesznek elé, válassza ki azt, aki megbízta például a párizsi Borsini meggyilkolásával... Jobb tehát, ha nem is nagyon akarja látni a megbízót. A lényeg az, hogy a munkát elvégezte, eljött a bizonyítékkal, és elviszi a pénzét. A kötegek belekerülnek a táskájába, és máris hívhat egy vízitaxit. Öt percig sem tart az egész.”

Szerző: Nemere István
ISBN szám: 978-615-80524-2-9
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mennyiség:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

Leírás és Paraméterek

Az európai közös rendőrségi nyomozó szervezet, az Europol fiatal francia nyomozóját egy napon különös ügy miatt riasztják. Egyetlen éjszaka alatt Európa három városában megölték a gazdag Borsini bankárcsalád három tagját.

Marcel Dupré Párizsban kezdi a nyomozást, aztán Rómába, majd Velencébe repül. A csinos olasz Lea Cornelli hadnagynővel hamarosan három újabb halottat találnak. Aztán Toszkána szépséges vidékén felfedezik a hetediket, ő is Borsini volt. Gyorsan meg kell keresni a család még utolsó élő tagját és meg kell védeni a merényletektől. Ezekben nincs hiány, a két rendőr gyakran kerül életveszélybe és a védett személy is csak hajszál híján kerüli el a halált. A Borsinik egymás után öröklik a másik vagyonát, de napok alatt végük van – az örökölhető vagyon pedig egyre csak gyarapodik. Az, akit a végén ketten védelmeznek, már százmillió euró ura – de rettegnie kell az életéért.

A regényben mindenki gyanús, aki ártatlan, és senki sem gyanús, aki potenciális gyilkos lehet. A két nyomozó ugyan véget vet az ámokfutásnak, ám a halálosztogatás nem ér véget. A „Háromszor három” kilenc erőszakos véget jelent; a regény olyan, mint egy izgalmas film, sebesen peregnek az események, és mind több titokról hull le a lepel. Néhány feszült nap alatt nem csak a Borsinik, de a nyomozók élete is alaposan megváltozik. Lehet, hogy a könyv olvasója sem lesz már az, aki előtte volt…?

Vélemények a Moly.hu oldalon.

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!


A vélemény hossza legalább 25 és legfeljebb 1000 karakter lehet. Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő